top of page

Paard en meer wordt gevormd door een enthousiast team van mensen en dieren. Vanuit onze ervaring in het werken met de doelgroep en het werken met dieren, hebben we al snel gemerkt dat dit werk effectief is. Dieren hebben geen oordeel en bieden de mogelijkheid om op een ontspannen manier over (moeilijke) dingen te praten, te leren en/of verwerken.

Onze ervaring is dat kinderen/jongeren in een prikkelarme omgeving tot rust komen, zich thuis voelen en graag aan de slag gaan. Door buiten te zijn worden kinderen/jongeren uitgedaagd tot meer activiteit samen met anderen. De sfeer waarin gewerkt wordt vinden wij erg belangrijk, een plek waar iedereen welkom is en waar kinderen graag komen. Om een indruk te krijgen van de sfeer klik hier en bekijk het filmpje. 

Paard en meer werkt oplossingsgericht, er wordt gekeken naar behaalde successen, wat je goed kan, wat je leuk vindt om te doen, wat je helpt en wat je al heeft geholpen. Het is een positieve manier om veranderingen bij kinderen/jongeren teweeg te brengen.


 

Individuele begeleiding
Groepsbegeleiding
Dagbesteding
Gezinsbegeleiding
Anders leren met paarden
Extra activiteiten

Ons team

Ons aanbod
bottom of page