Anders Leren met Paarden

Steeds meer kinderen lopen vast op school. Deze kinderen lopen een achterstand op, ondanks extra instructies, bijles en extra oefeningen. Dit zorgt bij deze kinderen voor faalangst, gebrek aan zelfvertrouwen en/of gedragsproblemen. Deze kinderen worden elke schooldag weer geconfronteerd met hun onvermogen omdat de manier waarop de lesstof wordt aangeboden niet past bij hun leerstijl.

De medewerkers van Paard en meer bieden 'Anders Leren Met Paarden'. Deze methode wordt aangeboden aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Anders Leren Met Paarden is een combinatie van cognitieve coaching en sociaal-emotionele coaching. Door de lesstof volgens eigen leerstijl te behandelen (opdrachten samen met het paard of de hond), visueel-kinesthetisch, ontdekken de kinderen dat ze wel kunnen leren. Schoolresultaten verbeteren, het zelfvertrouwen wordt vergroot en het allerbelangrijkste: het kind gaat weer met plezier naar school! 

Tijdens een intake gesprek wordt besproken op welk gebied het kind extra hulp nodig heeft, in overleg met ouders/verzorgers en de docent kunnen afspraken worden gemaakt over de lesstof en leervoorwaarden.

Kijk voor meer informatie over deze methode op de website van Anders Leren Met Paarden.


 

Contact

KvK 77638336   

Agb 98104867

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 Paard en meer. Alle rechten voorbehouden.