top of page

Ons team

Joke van der Lubbe

Sinds april ben ik samen met mijn collega's Paard en meer begonnen aan de Rijsbergsebaan.
Ruim tien jaar geleden heb ik Paard en meer destijds Paardenproject zelf opgestart onder de vlag van Juzt. Voorheen heb ik gewerkt op woongroepen, zelfstandigheidstraining en ben ik werkzaam geweest als ambulant begeleider. Ik heb een agrarische opleiding gevolgd, daarna de Sociale academie die ik heb aangevuld met Coachen met paarden, Equine Assisted Therapy, Centered Riding, Begeleider therapie met honden. 

Sofie Sutarzewicz
Sofie.jpg

Samen met mijn collega's heb ik ervoor gezorgd dat Paard en meer een jeugdhulpaanbieder is in de regio WBO.

In 2013 ben ik gestart bij jeugdzorg aanbieder Juzt, Ik werkte deels bij Paard en meer en deels op de zelfstandigheidstraining.

Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gevolgd en aangevuld met Coachen met paarden. Ik heb meerdere werkgerelateerde cursussen gevolgd.

Bij Paard en meer werk ik met jongeren van de dagbesteding, ik begeleid jongeren in hun individuele trajecten, ik begeleid groepjes kinderen op de woensdagmiddag en eens in de drie weken op zaterdag en ik houd me bezig met de administratieve taken.

Helene Keijzers

Jaren geleden ben ik bij Paard en meer gekomen als vrijwilligster. Ik hielp mee in de verzorging van de dieren en ik hielp met ponykamp en vakantiedagen. 
Ik vond het werken met de kinderen in combinatie met de dieren erg leuk en ben bij Paard en meer in dienst gegaan (destijds onder de vlag van Juzt), tegelijkertijd ben een pedagogische opleiding gaan volgen, deze heb ik in 2020 cum-laude afgerond.

 

Inmiddels was Paard en meer zelfstandig doorgegaan en heb ik geholpen met de opbouw op de nieuwe locatie. Ik werk voornamelijk met de dagbesteding en de dieren en ben het vaste gezicht voor de kinderen die op zaterdag komen.

Youandi van Dongen
foto Youandi.jpg

Tijdens mijn opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening heb ik stage gelopen bij Paard en meer. Na mijn stage ben ik de opleiding intensieve ambulante gezinsbehandeling gaan volgen en heb ik 6 jaar gewerkt als gezinsbehandelaar. 

 

Ik ben zelf graag buiten te vinden, veel van mijn behandelsessies gaf ik dan ook buiten. De combinatie van werken met jongeren, dieren en het buitenleven maakte voor mij de keus makkelijk om deel van het team te worden bij Paard en meer. 

 

Bij Paard en meer werk ik met jongeren van de dagbesteding, begeleidt jongeren bij hun individuele trajecten en geef ik gezinsbegeleiding aan het gezin/systeem. 

bottom of page