Ons team

Joke van der Lubbe

Ruim tien jaar geleden heb ik Paard en meer opgestart. Voorheen heb ik gewerkt op woongroepen, zelfstandigheidstraining en ben ik werkzaam geweest als ambulant begeleider. Ik heb een agrarische opleiding gevolgd, daarna de Sociale academie die ik heb aangevuld met Coachen met paarden, Equine Assisted Therapy, Centered Riding, Begeleider therapie met honden. 

Deborah van Egmond

Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening en Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding gevolgd. Ik ben werkzaam geweest als ambulant begeleider en heb gewerkt met zwerfjongeren. 

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Paard en Meer en heb inmiddels een ruime ervaring met de doelgroep. Aanvullend heb ik de opleiding Equine Assisted Therapy en ben ik Centered Riding instructeur.

Sofie Sutarzewicz

Ik ben sinds 2013 werkzaam bij Paard en meer en deels op de zelfstandigheidstraining, nu werk ik volledig bij Paard en meer. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gevolgd en aangevuld met Coachen met paarden.

Helene Keijzers

Ik ben sinds kort werkzaam bij Paard en meer en werk mee in de dagbesteding en biedt een helpende hand waar nodig. Ik heb ervaring in het werken met groepen en help al een aantal jaren als vrijwilliger met de ponykampen. 

Contact

© 2018 Paardenproject. Alle rechten voorbehouden.

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
SKJ-logo-fc-2-2.jpg
Juzt.png