Ons team

Joke van der Lubbe

Sinds april ben ik mede-eigenaar van Paard en meer.
Ruim tien jaar geleden heb ik Paard en meer opgestart onder de vlag van Juzt. Voorheen heb ik gewerkt op woongroepen, zelfstandigheidstraining en ben ik werkzaam geweest als ambulant begeleider. Ik heb een agrarische opleiding gevolgd, daarna de Sociale academie die ik heb aangevuld met Coachen met paarden, Equine Assisted Therapy, Centered Riding, Begeleider therapie met honden. 

Deborah van Egmond

Sinds april 2020 ben ik mede-eigenaar van Paard en meer. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening en Intensieve Ambulante Gezinsbegeleiding gevolgd. Ik ben werkzaam geweest als ambulant begeleider en heb gewerkt met zwerfjongeren. 

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Paard en Meer en heb inmiddels een ruime ervaring met de doelgroep. Aanvullend heb ik de opleiding Equine Assisted Therapy en ben ik Centered Riding instructeur.

Sofie Sutarzewicz

Sinds april 2020 ben ik mede-eigenaar van Paard en meer. 

In 2013 ben ik gestart bij jeugdzorg aanbieder Juzt, Ik werkte deels bij Paard en meer en deels op de zelfstandigheidstraining.

Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gevolgd en aangevuld met Coachen met paarden. Ik heb meerdere werkgerelateerde cursussen gevolgd.

Helene Keijzers

In opleiding. Ik werk bij Paard en meer mee in de dagbesteding en biedt een helpende hand waar nodig. Ik heb ervaring in het werken met groepen en help al een aantal jaren als vrijwilliger met de ponykampen. 

Contact

KvK 77638336   

Agb 98104867

  • YouTube - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2020 Paard en meer. Alle rechten voorbehouden.