top of page

Ervaringsverhalen

A.R. - 16 jaar

" Bij Paard en meer hebben de pony's mij geleerd om naar mezelf te kijken, ze hebben mij geholpen om mezelf te vinden naar wie ik ben "
   


I.W. - 18 jaar

" Paard en meer is een fantastische plek !! Met leuke lieve paarden en mensen met heel veel kennis en plezier in hun werk. Ik kom er zelf al 4 jaar en heb er heel veel geleerd van problemen met onzekerheid tot traumatische gebeurtenissen een plekje proberen te geven. Ik raad Paard en meer zeker aan. "

Google-review van een ouder

" Leuke plek waar de jeugd en me dochter het erg naar haar zin heeft. " 

Google-review van een ouder

" Wat een geweldige ervaring en mooie tijd hebben wij en vooral mijn dochter gehad! Alleen maar lof, voor de hulp, de warmte en vooral de expertise waarover deze lieve mensen beschikken! "


Y.K. - 14 jaar

 " Bij Paard en meer is het altijd gezellig met de dieren en de gezellige collega's. Je hebt er ook altijd wat te doen, aan klusjes, poetsen, grondwerk en paardrijden! Ik heb er geleerd om mezelf te zijn en op een normale manier mensen te communiceren."


M.B. - 16 jaar

 " Ik vind het gewoon een hele fijne plek waar je jezelf kan zijn. De begeleders zijn heel aardig en het is leuk en gezellig tijdens de pauze. Het is niet erg om tussendoor dingetjes te doen met elkaar."

E.P. - 22 jaar

" Een plek met veel paarden en dieren waar ik me zelf kan zijn, met leuke begeleiding en collega's. Ze zijn er altijd voor ik heb zeker al veel geleerd over zelfvertrouwen ik raad Paard en meer zeker aan. "

bottom of page